follow Catalog firme » Calculatoare » Aplicatii software
  home     Calculatoare   Aplicatii software

Aplicatii software

Obtineti cel mai bun pret pentru aplicatii software completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
aplicatii software (BUCURESTI)
1c-account timbal srl este partener si distribuitor a produselor software ale companiei 1c din rusia. 1c-account timbal srl se ocupă de..
0 73 *** ***Click aici!
aplicatii software (BUCURESTI)
Keysoft tms (total management system) este un sistem coerent de gestiune si conducere a intreprinderii ce ajuta la organizarea si functionarea..
0212 *** ***Click aici!
aplicatii software (CLUJ)
Este un magazin it online specializat pe calculatoare second hand, dar si noi. aici vei gasi laptopuri la preturi excelente, tablete,..
0744 *** ***Click aici!
aplicatii software (CLUJ)
Oferim parintilor elevilor posibilitatea de a vizualiza, de acasa, oricand, notele si absentele copiilor, fara a fi nevoiti sa se deplaseze..
0745 *** ***Click aici!
aplicatii software (TIMIS)
Misiunea soft wizard este sa ofere fiecarui manager instrumentul informatic de care are nevoie pentru a-si dezvolta si controla compania. soft..
0256 *** ***Click aici!
aplicatii software (BISTRITA-NASAUD)
Societatea noastra este producatoarea programului informatic legislatie pentru toti - legislatia romaniei in format electronic, o solutie performanta si..
0259 *** ***Click aici!
aplicatii software (SIBIU)
Oferim servicii de webdesign, email, gazduire domenii, software la comanda, service si consultanta it, instalare si intretinere interfoane, videointerfoane, control acces,..
0740 *** ***Click aici!
aplicatii software (TIMIS)
Gbusiness distribution software - furnizor de servicii informatice pentru gestiunea afacerilor. suntem specializati in gestiunea restaurantelor, magazinelor, distributiei de marfuri si..
0722 *** ***Click aici!
aplicatii software (BUCURESTI)
IMATI Software SRL proiecteaza si comercializeaza aplicatii financiar-contabile, de gestiune si de salarizare - resurse umane. Produsele noastre vin in sprijinul..
0213 *** ***Click aici!
aplicatii software (BUCURESTI)
Suntem o firma de software care are o zona de interes numita simplu: internet. in aceasta zona, dorim sa dezvoltam si/sau..
0314 *** ***Click aici!
aplicatii software (GALATI)
Intelsoft este producator de software pentru intocmirea de devize cu respectarea legislatiei in vigoare intelsoft deviz profesional, program devize structurat..
0236 *** ***Click aici!
aplicatii software (IASI)
Firma noastra se ocupa cu dezvoltarea aplicatiilor software, programare, web design si dezvoltare aplicatii online. Oferim servicii intr-o gama larga de..
0724 *** ***Click aici!
aplicatii software (PRAHOVA)
SoftByte Solution este o societate comercială axată pe activitatea de e-learning. Încă de la înfiinţare, compania a participat la proiecte complexe..
0344 *** ***Click aici!
aplicatii software (TIMIS)
Companie germano-romana, a fost fondata in 1991 si se numara printre primele firme de software din romania. Standardele germane de calitate..
0356 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie