follow Catalog firme » Calculatoare » Aplicatii software
  home     Calculatoare   Aplicatii software

Aplicatii software

Obtineti cel mai bun pret pentru aplicatii software completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
aplicatii software (BUCURESTI)
Cdi software solutions dezvolta aplicatii de gestiune, atat pre-packaged, cat si la comanda, bazandu-se pe expertiza contabila oferita de cdi accounting...
0212 *** ***Click aici!
aplicatii software (CONSTANTA)
Acces soft s.r.l. ofera solutii software profesionale, flexibile, moderne si performante destinate eficientizarii activitatii pentru orice firma, mare sau mica. Programele..
0723 *** ***Click aici!
aplicatii software (TIMIS)
IntelliTECH SRL este unul dintre cei mai vechi distribuitori de alternative CAD ieftine din Romania. De 10 ani va furnizam cele..
0 35 *** ***Click aici!
aplicatii software (PRAHOVA)
Topdev este o echipa romaneasca de web design, dezvoltare software, baze de date profesionale si analiza sistemelor de afaceri. Oferim solutii..
0726 *** ***Click aici!
aplicatii software braila (BRAILA)
Magazinul on-line goexpo dispune de produse din urmatoarele categorii: calculatoare, componente pc, laptop-uri, monitoare, telefoane, imprimante, multifunctionale, consumabile imprimante, televizoare, sisteme..
0724 *** ***Click aici!
aplicatii software (CLUJ)
Donau a aparut in 2004. Cu pasiune pentru solutii software de business si entuziasm am dezvoltat solutii pentru management eficient pornind..
0364 *** ***Click aici!
aplicatii software (BUCURESTI)
Firma Hinter se ocupă cu dezvoltarea de aplicaţii software în domeniul economic. Astfel, având o experienţă îndelungată de dezvoltare şi analiză..
0721 *** ***Click aici!
aplicatii software (BUCURESTI)
GSN Soft se adreseaza acelora care vor mai mult decat a-si desfasura activitatile comerciale legal si vor sa obtina mai multe..
0741 *** ***Click aici!
aplicatii software (CLUJ)
Softimpera pune la dispozitia clientilor servicii webdesign precum: -realizare site-uri web de prezentare si magazine online -optimizare pagini web in..
0752 *** ***Click aici!
aplicatii software la cerere (SIBIU)
Soft pro 21 - sibiu - software personalizat de gestiune bar, gestiune restaurant, software bar, software restaurant, soft bar, soft restaurant,..
0751 *** ***Click aici!
aplicatii software (TIMIS)
Companie romana specializata in web development. oferim web hosting de inalta fidelitate . realizam web site-uri cu un inalt grad de..
0722 *** ***Click aici!
aplicatii software (BUCURESTI)
Sisteme traducere simultana, solutii de orientare si informare, sisteme educationale specializate, solutii audio-video profesionale, builiding management system, sisteme de securitate, solutii..
0216 *** ***Click aici!
aplicatii software (BUZAU)
Dac service este specializata in dezvoltarea si implementarea aplicatiilor software dedicate: institutiilor publice ( contabilitate publica, asistenta sociala, registru agricol, evidenta..
0238 *** ***Click aici!
aplicatii software (BUCURESTI)
Zero paper este o firma de consultanta in business process management, avand ca obiect automatizarea si optimizarea activitatii unei organizatii cu..
0730 *** ***Click aici!
aplicatii software persoalizate (BUCURESTI)
Evorom solutions este o companie specializata in consultanta,comercializarea, executia si punerea in functiune a sistemelor de automatizare si telecomunicatii pentru aplicatii..
0728 *** ***Click aici!
aplicatii soft (IASI)
Fobia este un studio de design web & dezvoltare solutii software din iasi format dintr-o echipa mica, strans legata prin pasiunea..
0755 *** ***Click aici!
aplicatii software (GALATI)
Suntem o echipa de web design din galati orientata pe realizarea de site-uri capabile sa va puna in valoare produsele si..
0766 *** ***Click aici!
aplicatii software (CARAS-SEVERIN)
S24 systems ofera: o gama larga de produse si componente it dezvoltare software, sisteme erp si aplicatii la cerere, aplicatii la..
0255 *** ***Click aici!
aplicatii software la comanda (BUCURESTI)
Avsis integreaza solutii informatice complete si isi propune sa convinga piata romaneasca de importanta sistemului informatic in cresterea productivitatii. implementand solutii..
0314 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie